Volgers

zondag 17 juni 2012

Zondag

Hier weer even een berichtje van mij het is momenteel erg druk op mijn werk ja nog 2 weken en dan heerlijk 6 weken vakantie. We gaan net als vorige jaar weer naar Oostenrijk toe alleen nu naar Bramberg heb er heel veel zin. Deze kaart heb ik al even geleden gemaakt ben er alleen niet helemaal over tevreden. Waarom ik niet tevreden ben weet ik eigenlijk niet ben erg benieuwd naar jullie reacties. Pia

5 opmerkingen:

Christine zei

Jij hebt mooie vooruitzichten Pia! 6 weken vakantie, dat lijkt me het einde!! Je mag best tevreden zijn met je kaartje meid, het is leuk geworden!
Liefs
Christine

Rosina zei

het is toch een leuk kaartje hoor Pia. ik vind er niet veel mis aan....soms kan je dat gevoel hebben hé....
leuke voruitzichten voor jullie...zolang vakantie....Hier komen er drukke weken aan ...de kleinkids krijgen binnenkort vakantie en de dochters blijven meestal werken....dussssss wordt het fulltime oppassen....pffft
groetjes Rosina

Riet zei

Wat een leuke kaart Pia.

Liefs Riet.

GerJanne zei

Hoi Pia,

ik vind het een heel leuk kaartje geworden. Je bent zelf niet helemaal tevreden, schrijf je.Misschien kun je proberen om een beetje schaduw aan te brengen rond het afdrukje. Misschien dat dat scheelt.

GerJanne

Ellen zei

Hoi Pia, je kaartje is weer schattig geworden hoor.
Ik heb een vraag aan je...hoe krijg je die 3 kleine foto's onder aan je bericht gezet? Ik heb al gezocht maar kom er niet uit. Ik weet niet of ik het doe maar wil graag weten hoe het moet.

Groetjes, Ellen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...